1 Temmuz 2014 Salı

En Lezzetli Hediye , Bir Buket Meyve





Yahya Kemal doğduğundan beri,  tüm uzak dostlarımız kapımızı sık sık kargo elemanlarıyla aşındırıyorlar :D Kendi gelemeyen ama gönlü bizimle olan herkes, Yahya Kemal'in üzerinde şirin mi şirin duracak yeni cicilerle bizi mutlu ediyor.



Hediye gönderene 'al ben de sana gönderiyorum' deyip, sanki bir karşılık sunuyormuş gibi cevap vermek bana çok ters geliyor. O akıl etmiş, gönlünden coşmuş göndermiş, peki benimki ne? Taklit :) Ben üretken insanım, daha yaratıcı bir yol bulabilirim ;)



Buldum da. O cici hediyeleri yollayan arkadaşlarımdan birinin doğum günüydü. İnternetten onun için bir şeyler bakıyordum. Hem Ramazan ayının ruhuna uygun hem de onun damağını şenlendirecek hediyeyi Bir Buket Meyve'de buldum. HURMA ÇİKOLATA :) Nasıl bir özel gün olduğu hiç fark etmez hediyesini çok beğendi ve afiyetle yedi.


Tabii ben durur muyum? Kendime de bir kutu Bir Buket Meyve'nin en spesiyalinden :)



İştahınızı kabartmak gibi olmasın, içindeki hurmanın bile içinde lezzetli bir şeyler var. Tabii ben bu damak şenlendiren hurma çikolataları oruç açmak için değil, iftar sonrası çay sefası yapmak için kullanıyorum ;) 



Şimdi gözüm, meyve buketlerinde.


pr_01_3924_min.jpg görüntüleniyor
Ama bir bahanem olsun. Evdekilerin bana 'açgözlü' muamelesi yapmasından çekinerek evlilik yıl dönümümüzü bekliyorum. 



Hasılıkelam, yalnızca uzaktaki dostlara değil, bizzat evin içindeki canlara da bundan sonra tüm lezzetli hediyeler www.birbuketmeyve.com’dan. Artık o göz kamaştıran meyve sepetlerinden biri mi olur, yaratıcı deneyimli çikolatalarından bir kutu mu olur orasını keyfimizin kâhyasına sorarak belirleriz ;)

pr_01_865_min.png görüntüleniyor 

Not : Kutunun içindeki boş çikolata kağıdı dayanılamayıp hemen hüpletilmiş masum bir çikolataya aittir :)

Share This

Gez ve öğren !

3 yorum:

  1. Çok güzel gözüküyorlar :)

    YanıtlaSil
  2. Bana göre güzel görünmüyor ben bir zat tatdım.Muhteşem bir çikolata. Geçenlerde bir buket meyveyle iftar etkinliğim vardı Çikolatakar ve çikolatalı meyveler harika

    YanıtlaSil
  3. İyi reklam yapmışsınız ama işin üstadı www.lezzetlihediye.com varken tüm türkiye de hizmet veren size onu tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil

Kahve Dükkanından Mutlu Ayrılın .