20 Nisan 2010 Salı

2010 BLOG ÖDÜLLERİ YEMEK KATEGORİSİ ADAYI

       Geçtiğimiz yıl imrenerek takip ettiğim BLOG ÖDÜLLERİ yarışmasına bu yıl başvurma fırsatı buldum.Hala bloğumun ilk elemeden geçtiğine inanamıyorum.Bu açıklama yapılalı 10 gün oldu ve ben pek de bir iddiam olmadığı için burdan duyuru yapmayı düşünmüyordum.Ama baktım ki adaylarım büyük çoğunluğu sitelerinde bu güzel haberi duyurmuşlar,dayanamadım ben de yapayım dedim :))
        İlk elemelerin ardından şimdi sıra halk oylamasında.Bloğumu beğeniyle takip ediyorsanız ve oy kullanmak isterseniz öncelikle http://2010.blogodulleri.com/register adresini tıklayıp 3 adımda siteye üye olmalısınız. Geriye sadece YEMEK KATEGORİSİNDEN  Leyla'nın Kahve Dükkanı'nı bularak OY VER butonuna basmak kalıyor. Diğer bir oy verme şekli ise http://2010.blogodulleri.com/frame/show/leyla-nin-kahve-duekkani-1489 adresini tıklayıp kayıt yaptırarak doğrudan oy kullanmak.
        Son bir hatırlatma : halk oylaması  30 NİSAN'da bitiyor.Bilgilerinize :)
        Sevgiler.....
 


Share This

Gez ve öğren !

4 yorum:

  1. Ben almanyadan sevgi, gercekten cok guzel bir blog, eger twitter veya facebook sayfasi varsa hemen
    ekliycegim.

    YanıtlaSil
  2. selamlar Almanya 'dan adsız :)) ismini öğrenmek isterim. ilgin için çok teşekkür ederim.bir twitter hesabım var "kahvesohbeti" sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba, tebrik ederim.. ilk 10 sıralamasına girmişsiniz.. Umarım birinciliği de alırsınız:) Benim blogum çok yeni olmasına rağmen yarışmaya katılmıştım.tabi ilk 10a giremedim.. Ama sizi yürekten destekliyorum..

    YanıtlaSil
  4. mutfağın simgesi - teşekkür ederim. geçen yıl ben de jüri oylamasına kalamamıştım :)

    YanıtlaSil

Kahve Dükkanından Mutlu Ayrılın .