1 Kasım 2014 Cumartesi

Şekercity ve Doğum Günü Çikolatası

şekercity

Blog yazmanın en keyifli taraflarından biri, çat kapı gelen kargo elemanının getirdiği kutular oluyor. Bi kere en başta içinde ne olduğunu bilmediğiniz bir kutuyu açmanın heyecanı ap ayrı. Hele ki o kutunun içinden çikolata çıkıyorsa değmeyin keyfime.

ŞekerCity, biz blog yazarlarına bi güzellik yapmış ve damağımızı şenlendirecek hediyeler göndermiş. Benim şansım, 1 kutu madlen çikolataydı. Sütlü ile pek aram olmadığı için yorum yapamam ama bitterinin tadı gayet hoş, kutusu da çok şıktı. Hele benim gibi kutu biriktiren ve evinde kaç tane kutu olduğunun sayısını bilemeyen bir manyak için koleksiyona eklenecek bir hazine daha ;)

şekercity

Çikolatayla gelen ürün kataloğu ikinci bir sevinç kaynağı oldu benim için. Malumunuz oğlum 10. ayına girdi ve yaklaşan doğum günü , annesinin epey heyecana sevketti. Hal böyle olunca annesi, doğum gününde ikramlık şeker arama çabalarına girişti. İnternetten o site mi bu site mi derken ŞekerCity'nin karşıma çıkmış olması bir tesadüf olamaz.

Dilediğim badem şekerlerini ŞekerCity'nin internet satış sitesinde buldum. Hediye paketlerini de yapmaya başladım mı doğum günü partisinin en azından hediye kısmını çözmüş olacağım.  İşe bakın ki evvel zamanda doğum günlerine gelenler hediye getirirdi, şimdi biz gelenlere hediye veriyoruz. Çelişkisine kurban olduğumun insanoğlu !

Uzun lafın kısası, eğer hediye edilecek bir özel gününüz varsa birilerine, hele ki bunlar çok uzaklardaysalar, ŞekerCity çok yerinde bir tercih olacak .

Şekerin bol olsun ŞekerCity...



Share This

Gez ve öğren !

0 yorum:

Kahve Dükkanından Mutlu Ayrılın .