17 Kasım 2015 Salı

Pril Trabzon Buluşması



'Henkel’in bulaşık deterjanlarındaki öncü markası Pril ve marka yüzü Açelya Akkoyun, Trabzon’da hamarat hanımlarla buluştu. '

'Pril Türkiye’nin Hamarat Hanımlarını arıyor! Bulaşıkta üstün formüllü Pril, bu amaçla Trabzonlu hanımlarla buluştu… '  

gibi başlıklarla başlamayı düşündüm.  Sonra Açelya Hanım, Işıl Hanım, Müge Hanım ve onların enerjisi aklıma gelince ne kadar soğuk bir karar verdiğimi farkettim. Zira marka çalışmasında yer alan herkes o kadar güler yüzlü ve sıcakki , buluşmada neler yaptığımızı sıkıcı bir dille anlatmak işime gelmedi :)

Yine de sizin için bir özet geçeyim, sonra kendi üslubuma dönerim ;)

Hanımların bulaşıktaki ilk tercihi Pril, hamarat hanımlarla buluşmak için Pril Roadshow etkinlikleri kapsamında ülkemizin farklı şehirlerini ziyaret etmek üzere yola çıktı. Bu amaçla özel bir araç hazırlayan Pril’in sıradaki durağı ise ülkemizin en güzel şehirlerinden Trabzon oldu. Marka yüzü Açelya Akkoyun ile birlikte 21 Ekim 2015 Çarşamba günü şehir merkezindeki meydanda Trabzonlularla buluşan Pril, burada hamarat hanımlarla birlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirirken aynı zamanda sürpriz hediyeler de dağıttı. Bu heyecanlı serüveni Pril’in resmi Instagram hesabından takip edebilirsiniz (@PrilTurkiye).  #enhamaratbenim 

Organizasyonda Trabzonlu hanımlarla bir araya gelen Açelya Akkoyun “Benim eşim Karadenizli… Dolayısıyla ben de sizin gelininizim” dedi.  Akkoyun, “Yıl içinde tüm yönleriyle hayranı olduğum bu şehre birçok kez ziyarete gelirim. Bu şehrin doğasını da insanını da çok seviyorum. Trabzon’un mutfağı da benim için çok özel. Yaptığım yemeklere çoğu zaman Trabzon lezzetlerinden esintiler katarım. Örneğin; kılçıksız taze fasulyeyi tuzlu suda bekletip konserve yaptıktan sonra, mısır ve kırmızıbiber ekleyerek et yemeklerimde sos olarak kullanırım.” şeklinde konuştu.

(Alt fotoğraf, etkinlikte düzenlenen yarışmaya ait)


Çok hoş bir sohbet gerçekleştirdik.  Açelya Hanım'ın ve tüm ekibin pozitif enerjisini üzerimizde hissettik. Güldük, eğlendik, bol bol fotoğraf çekildik. Benim için daha da güzeli, aramıza Gümüşhane'den katılan Aklımdan Geçenler Mideme Düşenler bloğunun sahibi Müge Hanım'la tanışmak oldu. Yıllardır takip ettiğim bir bloğun yazarını karşımda görmek, eski bir dostla bir araya gelmek kadar enerji verdi bana :)

Velhasıl Pril bize çok hoş bir gün yaşattı. Açelya Hanım'a ve Pril ekibine, şahsım adına sonsuz teşekkürler sunuyorum. 
Evet o alttaki mini minnacık şahıs benim :)
Sevgilerimle.


(Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş biriminde lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel; Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada yaklaşık 50.000 çalışanı bulunan Henkel, 2014 mali yılında 16 milyar 400 milyon Euro’luk satış ve 2,6 milyar Euro’luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır.)

Share This

Gez ve öğren !

1 yorum:

Kahve Dükkanından Mutlu Ayrılın .