31 Mayıs 2017 Çarşamba

Hatay Yöresinden En Özel Lezzetlerin Online Mağazası Hataykoy.com

Hatay yöresine ait doğal ürünleri bulabilmek Hataykoy.com sayesinde artık çok kolay. Süt ürünlerinden salça ve soslara, geleneksel Hatay zeytinyağından yörede yetişen dalından sebze ve meyvelere, kahve, sabun ve Hatay’ın meşhur künefe tatlısına kadar birçok yöresel ürünü Hataykoy.com internet sitesinde bulabilirsiniz.

Toprak zenginliği sayesinde çok çeşitli bir yöresel ürün listesine sahip olan Hatay’ın güneşte kurutulan domates ve biber salçaları, yörenin meşhur halhalı zeytinlerinden elde edilen soğuk sıkım Hatay zeytinyağı, yoğun aromalarıyla yüresel baharat çeşitleri, salamura yaprak, çökelek, süt ürünleri ve yöresel sürk çeşitleri gibi daha birçok meşhur lezzetin online mağazası Hataykoy.com, alışverişlerinizi farklı ödeme seçenekleri ile yapabilmenizi sağlıyor.

17 kategori ile müşterilerine hızlı ve kolay alışveriş fırsatı sunan Hataykoy.com internet sitesinde cevizli ve sade kömbe, Hatay kahkesi, yörenin meşhur kaytaz böreği, biberli ekmek gibi en çok bilinen geleneksel lezzetlerin siparişini verebilirsiniz.

Hataykoy.com’da tatlı patates, katarbaş narı, beyaz kabak, Samandağ salatalık, Samandağ domatesi ve Samandağ biberi gibi bahçeden sebze ve dalından meyveleri de bulabilirsiniz.

Hataykoy.com’daki yöreye ait halhalı zeytinler, en yağlı ve olgun dönemleri olan Kasım ayında özenle toplanıyor. Geleneksel yöntemlerle taş üzerinde tahta tokmakla tek tek kırılarak çekirdekleri ayıklanan zeytinler günlerce suda bekletiliyor. Tatlandırılan halhalı zeytinler kekik, salça ve zeytinyağı ilave edilmiş kavanozlara dolduruluyor ve kahvaltılarınızda yemek üzere sizlere sunuluyor. Hataykoy.com’dan zeytinyağlı soslu ve çekirdeksiz halhalı kırma zeytin ile Hatay yöresel süt ürünlerinden sipariş vererek salatalarınıza, yemeklerinize ve kahvaltı sofralarınıza lezzet katabilirsiniz.


Mutfağınızda yer verebileceğiniz ve sevdiklerinize hediye edebileceğiniz Hatay yöresine ait lezzetler, sabun ve bakım ürünleri, turşu çeşitleri gibi yöresel ürünleri HatayKoy.com online mağazası ile adresinizde teslim alabilirsiniz. Hataykoy.com siparişlerinizde online kredi kartı, banka havalesi, kapıda nakit ödeme gibi farklı ödeme seçenekleri de sunuyor.

Share This

Gez ve öğren !

0 yorum:

Kahve Dükkanından Mutlu Ayrılın .