5 Ekim 2010 Salı

TAŞINIYORUM, yokluğum bu yüzden :)

 
    
Yeni ev , yeni hayat , yeni komşular , dahası ; yeni bir mutfak .....Benim gibi mutfak aşığı bir insan daha ne isteyebilir ?

Henüz içerisinde yaşamaya devam ettiğim evimi mimari açıdan hiç bir zaman sevemedim. Mutfağımın küçük olması , mutfak tezgahımın üzerinde , benim o boy boy kavanozlarımı rahatça sıralayabileceğim bir yer olmaması sanırım bu düşüncemde çok etkili oldu. Kiracı olduğumuz için de evimizde fiziki değişiklikler yapmayı uygun bulmadık.Velhasıl bu 2 yıllık "küçük mutfak" krizinden sonra, satın almak için ev aradığımızda ilk kriterim mutfağının büyük olması doğrultusunda oldu.İnşaat halinde bir ev satın almanın tek güzel yanından faydalandım ; mutfağımı istediğim gibi yaptırabilme şansı.....Yani amaçladığımdan da fazlasını elde ettim. Şimdi hem ferah , bol güneş alan bir mutfağım , hem de kavanozlarımı sıralayabileceğim kadar büyük bir tezgahım var. Mutluyum , mutluyum , mutluyum......
    
Eski mutfağımdan kalan denenmiş ,tüm püf noktaları not alınmış , fotoğraflanmış ve bloğumda yer bulmayı bekleyen 18 tane tarifim var. Ama onların hikayeleriyle bloğa yerleştirilmesi ,sanırım yeni evime nasip olacak. Çünkü 10 gündür toparlanma çabasıyla başbaşayım ve bunun yanında bir de öğretmenlik görevimi yerine getirmek zorundayım. Tahminlerim doğru tutarsa eğer bundan sonraki ilk hikaye paylaşımım en erken 10 gün sonra olacak. Yeni mutfağımda ,yeni paylaşımlarda buluşmak dileğiyle.....
   
Fırsat buldukça yorumlarınızı yayınlamaya,sorularınızı cevaplandırmaya devam edeceğim,ama bloglarınızı ziyaret etmem bu sıralar mümkün olmayabilir.Beni itinayla takip eden ve benim de itinayla takip etmeye çalıştığım arkadaşlarımdan , yorum yapamayacağım tüm tarifleri için şimdiden özür diliyorum :))

İMZA : Etrafında oluşan koli yığınından , adım atmaya yer bulamayan bir insan evladı .
 
LeylaK

Share This

Gez ve öğren !

11 yorum:

  1. Bu ne sıcak ve güzel bir blog böyle...Sizede sonsuz kolaylıklar diliyorum.Allah güç kuvvet versin.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Leyla merak etmeye başlamıştım yazılarını göremeyince.eviniz hayırlı olsun güle güle oturun.taşınmak dediler mi tüylerim diken diken oluyor bir göçebe olarak..ama senin adına sevindim artık taşınmana gerek kalmayacak..kolay gelsin ..çabucak dön emi?

    YanıtlaSil
  3. Kolay gelsin canım,zor iştir taşınmak ama yeni ev heyecanıyla olunca aşıverilir bu zorluklar..Yeni evinde güle güle oturman dileğiyle..

    YanıtlaSil
  4. Veeee "100" ....
    Blogları gezerken denk geldım bloguna, tam ınceleyemedım ama kolay gelsın tasınıyormussun !!!
    İzlemeye almamla blogunun 100'uncu ızleyıcısı oldum...Hem senı hem kendımı kutluyorum sekerım =)

    YanıtlaSil
  5. Taşınmak zor ama bir o kadarda keyiflidir. Herşey yeniden başlar sanki.... Bu arada yolculuk nereye kısmetse?

    YanıtlaSil
  6. devletnur,çok teşekkür ederim.
    Limon çiçekleri,mutlu oldum :) İnşallah kolay geçecek .
    balpare,duyarlılığın beni çookkk mutlu etti :)evet bu son taşınmam olacak inşallah,en azından Bursadaki son taşınmam.Taşınınca hemencecik döneceğim söz :)
    Zeliha,çok teşekkürler,evet yeni ev heyecanı biraz daha kolaylaştırıyor işi:)
    100. takipçim MİNE,tebrikk ediyorum,çok mutlu oldum,sen yorum yazmasan farkedemeyebilirdim belki de:) açamıyorum hiç bloğumu ev telaşından.
    Yelda,sana katılıyorum,yorucu ama keyfi de var :) yine Bursadayım,farklı bir mahalleye yerleşiyorum,çok daha sessiz...sakin kafayla güzel şeyler hazırlayabilmek için :))
    Hepinize sevgiler....Yorumlarınız beni çok memnun etti.Öpüyorum...

    YanıtlaSil
  7. Tesadüfen bulduğum bu sayfada yarım saattir -tüm acil işlerim biryerimden çekiştirirken üstelik- gezinip duruyorum.
    Bir öğretmen çocuğu olarak, saygılarımı bırakıyorum, kolay gelsin, ve teşekkür.

    YanıtlaSil
  8. Ecehan,benim de çok işim olduğu zamanlar,nedense vaktimi çalacak tariflere mutlaka gözüm takılıyor :)) Çok mutlu oldum,teşekkürler ve sevgiler....

    YanıtlaSil
  9. Kolaylıklar diliyorum şu an bende evde tadilat yaptırdığım için çok iyi anlıyorum .Sonrasında rahat edeceğiz inşallah
    Sevgilerimle:9

    YanıtlaSil
  10. kolay gelsin canımmmm,seni bekleyen bir ödülün var blogumda,alırmısın,sevgiler selamlar

    YanıtlaSil

Kahve Dükkanından Mutlu Ayrılın .