8 Ocak 2015 Perşembe

Portakallı ve Çikolatalı Puding


portakallı ve çikolatalı puding, portakal suyu ile puding, ev  yapımı puding


Kar mıı ? Alâsını yaşadık dün geceden beri maşallah ! Dün akşam Tavada Rulo Börek hikayesini yazarken paylaştıklarımla oldukça tezat bi cümle bu biliyorum. Görüntü şöyle ;


Buradan yazılacak kadar varmış değil mi ?

Kar güzel, yağışı güzel, gökyüzünde savruluşu güzel, seyre dalması güzel, oynaması güzel... Ah bir de bu güzellikleri Yahya'cıkla paylaşabilseydim ! Malum, henüz çok ufak olduğu için ve kardan pek anlamadığı için dışarı çıkarıp hasta olma riskine girmedim. Bu manzaraya yaklaşık 1 yıl daha şahit olamayacağı için üzülmedim değil ! Neyse tüm güzel hayallerimizi ileriki zamanlara saklıyoruz ;)

portakallı ve çikolatalı puding, portakal suyu ile puding, ev  yapımı puding


Portakallı ve çikolatalı pudingi , bendeki değeri paha biçilemez birine ikram için yapmıştım. Facebook sayfası adıyla FİKRİN OLSUN , yeni yılın ilk günü evimizi şenlendirdi :) Ben de onun damağını şenlendirmek adına , yine çok sevdiğim birinden aldığım bir tarifle bu güzel pudingleri hazırladım.

Ev yapımı, portakal sulu, çikolatalı, hafif ve lezzetli. Ayrıca yapıp ikram etmesi hepi topu 10 dk tutuyor.  Servis için ılınmasını beklemezseniz tabi :)

Tarif, yemek blogları camiasının gülü Umut Sepetim'den . Hiç bir değişiklik yapmadığım için güzel arkadaşımın bloğunun linkini veriyorum. Tarife oradan ulaşabilir, pişirip çoluk çocuk kaşıklayabilirsiniz :)

Afiyet ola...

Share This

Gez ve öğren !

2 yorum:

Kahve Dükkanından Mutlu Ayrılın .