16 Temmuz 2014 Çarşamba

Kahve Dükkanı Yeni Görünümüyle Onbinlere Ulaştı

nurcan çakır fotoğraf


Bazı şeyler vardır 'iyi ki yapmışım' dersiniz. Son 1 haftadır Dükkan'ı her açtığımda ben  bu cümleyi kuruyorum, 'iyi ki yapmışım'. Eeee, ne yapmışım ?

Ben sıkılgan insanım. Bu , Dükkan'ın kaçıncı teması hatırlamıyorum. Canım sıkıldıkça görünümü değiştiriyorum. Ya da canı sıkıldıkça 'yeni tema yükleyelim mi ne dersin?' diye soran bir teknik destek dostuna sahibim  de diyebiliriz :)

Dükkan'ın yeni yüzü hakkında siz neler düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben neler düşündüğümü bir kaç cümleyle yazmak istiyorum.
  • İlk olarak , sayfa açıldığında bir çok görseli bir arada bulmanız mümkün. Diyet Poğaça'yı da Güveçte Levrek Buğulama'yı da Çilekli Puding'i de Yulaf Ezmeli Kurabiye'yi , Yaban Mersinli Kek'i ve Turşu Kavurması'nı da... Ziyaretçiler bir tarifi ararken ilgilerini çeken başka bir çok tarifi görebiliyor ve kolayca ulaşabiliyorlar. Bunun şöyle bir avantajı da var, blog istatistiğiniz oldukça artıyor. Benim günlük ziyaretimin 10binlere ulaşması gibi :)
  • Yeni temamın bir diğer avantajı responsive tasarım olması. Peki responsive nedir ? Responsive bilgisayardan tablete, telefona kadar her türlü cihazda , bloğunuzun tıpkı bilgisayardaki gibi görülmesi demek. Bildiğiniz gibi bir çok bloğun tablet ve telefondan görüntüsü tek tip.
  • Benim en sevdiğim diğer bir yanı otomatik resim ölçülendirme. Yani resimleriniz hiç ölçüleri ve şekli bozulmadan , sayfaya uygun ölçülerde otomatik olarak küçültülüyorlar :)
Yeni görüntümün, yani temamın daha bir çok özelliği var. Merak ediyorsanız magnews blogger responsive temalinkini tıklayarak diğer özelliklere ulaşabilir, hatta makul bir fiyat karşılığında blogların ehli Poyraz'a bu temayı sorunsuzca yükletebilirsiniz.

Sizin de Kahve Dükkanı gibi ziyaretçiniz bol olsun :)

Share This

Gez ve öğren !

6 yorum:

  1. Dükkanın yeni yüzü çok hoş olmuş Leyla ,hayırlı olsun!

    YanıtlaSil
  2. Yeni görünümü ben de beğendim. dediğin gibi birçok tarife kolayca ulaşılıyor. Güle güle kullan Leyla.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Leyla'cığım :) Ben de canı sıkılınca tema değiştiren site açanlardanım bilirsin ;) Çok şık ve kullanışlı olmuş siten. Sevgiler :)

    YanıtlaSil

Kahve Dükkanından Mutlu Ayrılın .