4 Mayıs 2015 Pazartesi

Sizin için seçtiğim anneler günü hediyeleri


Anneler günü yaklaştıkça, bir anne olarak benim de heyecanım artıyor. Zaten şu 'anneler günü' mevzusuna olan  yaklaşımım, anne olduktan sonra 180 derece değişti. Evet, pek tabii 'senede 1 gün anılıyor olmanın hiç bir ehemmiyeti yok' falan filan laflarını vakti zamanında ben de kullandım. Ama ,her anne için 365 gün içinde 1 günün O'na ayrılması, ufak da olsa bir fedakarlık göstergesidir. Önem veriyorum. Bilmem anlatabildim mi :)



Bu yıl anneler günü için , bi güzellik yapıp kendime hediye almaya karar verdim (Yoksa hediye aldırmaya mı deseydim !). Kendimce ufak çaplı bir araştırma yaptım. Facebook'taki Kahve Dükkanı'mı takip edenler, sık sık paylaştığım İstanbul temalı çay bardak ve altlık takımlarımı, fotoğraf çerçevelerimi ve diğer bir çok ürünü görüyorlardır. İşte ben bu İstanbul tutkusuyla kendime bakın neler buldum :



Vapur, martı, simit, çay ... İstanbul'u simgeleyebilecek 4 harika figürü almış, ipek iplerle ilmek ilmek işlemişler. Sonra da hediyekare.com'a yerleştirip, Leyla alsın diye beklemişler :)

%100 ipek eşarbımı bugün sipariş ettim. Sabırsızlıkla gelişini bekliyorum. Bana biraz pahalıya maloldu ama böyle bir güzellik için buna değer :) Ürün hakkında bilgi almak isteyenler,  şu bağlantı'yı tıklayın. 


İstanbul desenli bu ipek eşarp çok hoş bir tasarıma sahip.


Bence, bana sunulabilecek en güzel anneler günü hediyesiydi :).


Bunlar da bulduğum diğer İstanbul temalı hediyeler. Anneler günü hediyesi olarak aldığım en güzel hediyenin sunulduğu siteyi incelediğimde olağan üstü istanbul temalı hediyelerle karşılaştım çok çalışarak İstanbul Koleksiyonu ve birçok koleksiyon hazırlandığu gördüm birkez daha aldığım hediye beni onore etti.



İstanbul desenli metal kupa ilk gözüme çarpan hediyelerden oldu.



İstanbul desenli kutusunda çifte kavrulmuş fıstıklı lokum.



Bu İstanbul temalı silindir mumu, tükenmesin diye hiç yakmam herhalde!


Ve gelelim anneme seçtiğim ürüne. Kendime tercih ettiklerimden sonra anneme beğendiğim ürünü çok hafif bulabilirsiniz evet. Ama bir anne için önemli olan hatırlanmak, o sonsuz sevgiyi somut ufacık bir hediye ile göstermek ve mutluluğuna ortak olmaktır. Ben de tam olarak böyle yapmayı planlıyorum :)

Canım annem kalpli kupa seti annem için seçtiğim hediye.

Bu ve bunlara benzer, bunlardan farklı, el yapımı, çok pahalı veya çok ucuz daha yüzlerce hediye için, bu anneler gününde benim tercihim hediyekare.com'du. En anlamlı ve şık anneler günü hediyesi için zamanınızı ayırıp gezip bakmaz mısınız?


Share This

Gez ve öğren !

0 yorum:

Kahve Dükkanından Mutlu Ayrılın .